• تلفن09018317541 - 02142326
  • ایمیلinfo@ptd-co.com
  • آدرستهران، میدان ولیعصر، ابتدای بلوار کشاورز، فلسطین شمالی ، نبش کوچه راد، ساختمان عرفان، پلاک 441
  • ساعتهای آزادساعت کاری : 8صبح الی 5 بعداظهر
پرشین تجارت دوان
  • تلفن09018317541 - 02142326
  • ایمیلinfo@ptd-co.com
  • آدرستهران، میدان ولیعصر، ابتدای بلوار کشاورز، فلسطین شمالی ، نبش کوچه راد، ساختمان عرفان، پلاک 441
  • ساعتهای آزادساعت کاری : 8صبح الی 5 بعداظهر

تجارت امن و پایدار با پرشین تجارت دوان

02142326   [vfb id=1]

بازرسی کالا

بازرسی کالاانواع بازرسی کالا


کسانی که در حوزه بازرگانی و تجارت فعالیت دارند می دانند که نشان دادن کیفیت کالا به مشتری تابع شرایط مختلی است و لازم است بازرسی های مختلفی در هر مرحله بر روی آن ها انجام گیرد. برخی از این بازرسی ها مربوط به دوران ساخت کالا می باشد و برخی از آن ها نیز در لحظه تحویل کالا صورت می گیرد. با این تفاسیر انواع بازرسی کالا را به دو دسته تقسیم می کنیم:

1- بازرسی در مبدأ

2- بازرسی در مقصد

بازرسی کالا در مرحله ساخت

 

این بازرسی نقش مهم و تأثیرگذاری در فرآیند تولید کالای مورد نظر دارد و معمولاً توسط سیستم های کنترل کیفی خود شرکت و یا ادارات استاندارد محلی انجام می گیرد. بازرسی کالا در مرحله ساخت شامل بازرسی مواد اولیه به کار رفته، کیفیت تولید محصول، کیفیت و کمیت آن کالا و همچنین کارایی و عملکرد محصول می باشد و در تمامی مراحل ساخت کالای مورد نظر اجرا می شود. گواهی فعالیت سیستم های کنترل کیفی توسط ادارات استاندارد محلی و ملی هر کشور صادر می شود.

 

بازرسی کالا پیش از بارگیری

 

این مدل از بازرسی کالا تمامی مراحل ذکر شده در بند قبلی را شامل می شود و کاری با فرآیند تولید و مواد اولیه ندارد. در واقع یک بازرسی وضعیت کالا را از لحاظ وزن، شکل ظاهری، کمیت و کیفیت، بسته بندی، امکان جابه جایی، فاسد شدن یا مواردی از این قبیل را مورد بررسی قرار می دهد. و آن ا تحت عنوان یک گواهی پیش از بارگیری آماده می کند. این مرحله ممکن است به هنگام بارگیری در صادرات و یا به هنگام بارگیری در خروج محصول از کارخانه انجام شود.

 

بازرسی کالا در مقصد

 

این مدل از بازرسی تقریباً همانند بازرسی کالا در مبدأ است و برای برخی از شرکت ها و سیستم های تجاری خیلی حساس انجام می گیرد. در جریان این بازرسی کلیه مستندات مربوط به سالم بودن کالای مورد نظر و عملکرد آن از لحاظ کیفی و کمی محیا می شود و برای تأیید و اطمینان بیشتر در اختیار مشتری قرار می گیرد. البته لازم به ذکر است که هر کدام از این موارد ممکن است مراحل دیگری را نیز شامل شود و برخی از بازرسی های جزئی بر روی آن ها صورت گیرد که ترجیحاً در این مطلب به آن ها نخواهیم پرداخت.

 

حال سوال اینجاست که گواهی بازرسی یا همان COI چیست و چگونه برای آن اقدام کنیم؟

 

همان طوری که قبل تر به آن اشاره کردیم، فرآیندهای بازرسی کالا به انواع مختلفی دسته بندی می شود، برخی از آن ها در محل کالا و برخی از آن ها در مقصد  کالا اجرا می شود.

گواهی بازرسی انطباق با استاندارد یا همان COI یکی از مدارکی است که پس از بررسی کالا در مبدأ به شرکت های تجاری داده می شود. در واقع این گواهی به مانند یک لایسنس تأیید شده می باشد و نشان می دهد کالای مورد نظر از لحاظ کیفی و از لحاظ کمی با استانداردهای ملی یا استانداردهای بین الملی مطابقت دارد.
برای این که بتوانیم گواهی بازرسی در مبدأ را به شکل ملموس تری بیان کنیم، فرض می گیریم که شما به عنوان یک شرکت وارد کننده در حال فعالیت هستید، محصولات وارداتی شما طبیعتاً توسط چند شرکت مختلف خریداری می شود، که در این بین ممکن است برخی از آن ها نسبت به این گواهی حساسیت نشان داده و از شما بخواهند کیفیت و کمیت محصولات را به آن ها ثابت کنید. این جاست که شما به عنوان گواهی بازرسی کالا COI نیاز خواهید داشت و باید به سراغ شرکت های استاندارد معرفی شده در ایران و بین الملل بروید.
گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان آمادگی دارد تا هماهنگی های لازم را برای انجام بازرسی کالای شما در مبدأ توسط شرکت های استاندارد مورد تأیید استاندارد ایران با بهترین شکل ممکن انجام دهد. همچنین شما می توانید با شماره گیری 02142326 با مشاورین ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.